Brännsbollsfestens 2:a band

Brännbollsfestens andra band i Forshaga Folkets Park är inga mindre än ytterligare ett band med lokal anknytning. Vi välkomnar “HÅRDROCKORKESTERN” som levererar hårdrockscovers mm.

Hårdrockorkestern (utan S i mitten…):
Pär Carljo – Sång & Bas
Marre – Gitarr
Calle Boman – Trummor

Lite historia om bandet:

Började för lite mer än två år sedan när de fick förfrågan att starta något för att bli husband i Nöjesfabrikens Rockbar.
Det fanns ett band  2007 som gjorde egen, hårdare metal, Tinkerhell hette det bandet, men när det bandet las ner det så fortsatte Calle & Marre i bandet Space Probe Taurus & gjorde lite gigs & en platta.
De drog i alla fall ihop Hårdrockorkestern som är ett renodlat coverband, de spelar klassiska hårdrockslåtar med en attityd & energi som om de skulle vara ett originalband.
De körde som husband på fabriken under våren & sedan gjorde Nöjesfabriken om sitt koncept & då flyttade Hårdrockorkestern till The Rock Bar.

Under deras första sommar fick de förfrågningar om att göra unplugged gigs, så då kirrade de det…Trubadurorkestern kallas de då…
Då är det inte enbart hårdrock utan allt möjligt från Elvis, Sven Ingvars till Gyllene Tider…

Under dessa två år har det blivit massor av gigs både som Hårdrockorkestern & Trubadurorkestern. Ca 130 st närmare bestämt..

Vi välkomnar HÅRDROCKORKESTERN till Forshaga Folkets Park 28 maj

Fett najs som ungdomarna säger. ROCK ON!

HORK logga_2