Vi gillar när det svänger och tar en runda i baren

2015 stod de på scenen i Forshaga Folkets Park, efter att ha slagit igenom 2014. De fick hela parken att gunga då, men åren som har förflutit sen dess har gjort detta band till partybandet all time high! “Jag vill ha dig baby, utan kläder”, “Vid helvetets port”, “Nu mår vi bra”, “Du är dum i huvet”….. Listan av hits bara fortsätter växa. Att vi nu fyra år senare har nöjet att presentera 2BLYGA LÄPPAR kan bara bero på två saker… 

VI GILLAR NÄR DET SVÄNGER & VARENDA JÄVEL KOMMER STÅ OCH HOPPA UPP OCH NER OCH ROPA EFTER MER…… 

2013 hade vi den stora äran att för första gången boka dansbandens absolut största kungar, nämligen LASSE STEFANZ. Det visade sig att de trivdes himla bra i Forshaga och bara någon dag efter första spelningen fick vi som arrangörer frågan från självaste Olle Jönsson om vi ville boka bandet till nästa Hemvändardag. Så klart att vi ville. Och så har det fortsatt. I år är det alltså 7:e gången de gästar Forshaga. Kan vi bara komma överens om att….

TA EN RUNDA I BAREN OCH ATT DET INTE REGNAR OCH REGNAR?

Som vanligt hoppas vi på goa glada besökare som uppskattar musiken och trivseln 🙂 I år har vi något för alla. Dansband på dansbanan, partybandet på stora scenen och våra goa lokala underhållare i pubtältet. Vi vill också påpeka att vi kommer att se till att ha fler vakter vid dansbanan och scenen. Väl mött på vårt 10-års jubileum 13 jul i Forshaga Folkets Park. 

Mer info om biljetter kommer!